Te koop: Albrandswaardsedijk 70 Poortugaal

Adres
Albrandswaardsedijk 70, 3172 TJ Poortugaal.


Omschrijving
Een unieke kans om deze karakteristieke en royale villa op een perceel van maar liefst ca. 1.825m² in eigendom te verkrijgen!

Deze voormalige directeurswoning van een zorginstelling verkeert in een goed onderhouden staat, beschikt over vrijwel alle authentieke details doch dient inwendig te worden gemoderniseerd om aan de huidige maatstaven als woning te worden gebruikt. Tevens is de villa aangewezen als een gemeentelijk monument.

De huidige indeling maakt de villa geschikt om op eenvoudige wijze een waar woonparadijs te realiseren.


De indeling is als volgt:

Begane grond
Zijentree, tochtportaal met toegang tot de royale hal met prachtig trappenhuis, diverse (woon)vertrekken, keuken, entree naar de kelder.

Verdieping 1
Royaal trappenhuis met bordes, toegang tot 4 kantoor/slaapkamers en sanitaire voorzieningen. Voorkamer voorzien van openslaande deuren naar prachtig dakterras.

Verdieping 2
Toegang door middel van trapopgang met bordes en prachtige glas in lood raampartijen. Toegang naar 4 vertrekken en een technische ruimte.


Omgeving
Op korte afstand vindt u uitvalswegen, basisscholen, winkels en openbaar vervoer. Op loopafstand van prachtige poldernatuur. Kortom; een uniek woonhuis met zeer veel mogelijkheden!


Ligging
In de nabije toekomst zal de toegangsweg richting het zorgterrein worden afgesloten waarmee deze villa op een verkeersluwe dijk is gelegen.


Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op eigen terrein.


Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met eigen vervoer. Met de auto of de metro bereik je Rotterdam binnen 20 minuten.


Bestemming
Onlangs is er een aanvraag gedaan bij de Gemeente voor het wijzigen van de bestemming van ‘Maatschappelijk’ naar ‘wonen’. De omgevingsvergunning is inmiddels verleend en op aanvraag beschikbaar.


Energielabel
Dit object beschikt over energielabelklasse G.


Metrage
(volgens meetcertificaat d.d. 19-10-2021)

Oppervlakte/indeling

Kelder:                                  28,6   m²   v.v.o.
Begane grond:                     303,7 m²   v.v.o.
1e verdieping:                      101,1 m²   v.v.o.
2e verdieping:                      79,3  m²    v.v.o.
Totaal:                                   513   m²    v.v.o.


Vraagprijs
€ 1.150.000,00 k.k.


Levering
In de huidige staat, ‘as is, where is’.


Dinsdag 3 mei 2022

Een schriftelijke bieding dient vóór 15.00 uur binnen te zijn middels het biedingsformulier (deel uitmakend van de dataroom):

  1. Email aan instrumenterend notaris Ligthelm en Dekker Notarissen; inschrijving@l-d-notarissen.nl

Of

  1. Per aangetekende post aan instrumenterend notaris

 

Een bieding dient de volgende informatie te bevatten:

Natuurlijke-/rechtspersoon
Bij het indienen van een bieding verzoeken wij u ons de naam van de kopende partij te sturen alsmede adresgegevens, legitimatie(s) en een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel.

Koopprijs
De koopprijs moet worden vermeld in euro’s exclusief kosten koper.


Tekenen koopovereenkomst
De koopovereenkomst dient vóór of op woensdag 11 mei 2022 te worden ondertekend onder voorbehoud goedkeuring College Sanering Zorginstellingen.


Datum levering
De levering dient vóór of op dinsdag 2 augustus 2022 plaats te vinden bij Ligthelm en Dekker Notarissen te Rotterdam.


Bijzonderheden
– Gemeentelijk monument;
– Het mogelijk te vestigen bedrijf aan huis (met een oppervlakte van maximaal 50m²) in bijvoorbeeld de aanbouw moet voldoen aan de voorschriften van het geldende bestemmingsplan. De ontheffing op het vigerende bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar. ;
– In de koopovereenkomst zullen, de ouderdomsclausule en de asbestclausule worden opgenomen;
– Projectnotaris Ligthelm en Dekker te Rotterdam;
– De verkoop vindt plaats onder het voorbehoud goedkeuring verkoop conform de beleidsregels van het College Sanering Zorginstellingen.


Dataroom

Op aanvraag beschikbaar.


Bezichtigingen
Op aanvraag beschikbaar.


Informatieverstrekking
Verkoper, noch haar werknemers zullen geen enkele informatie verstrekken over het object en de verkoop daarvan. Daarnaast verzoeken wij u vriendelijk doch dringend nimmer de locatie zelf te betreden. Indien u vragen heeft over de propositie, dataroom en/of verkoopproces staan wij u uiteraard graag te woord.

Te koop: Albrandswaardsedijk 70 Poortugaal