Algemeen

Het object is gelegen in de residentiële wijk Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek in de gemeente Heemskerk. Naast de locatie bevindt zich een woonwijk en een gezondheidscentrum.

De locatie is in gebruik geweest bij een jeugdzorginstelling (huidige eigenaar) voor de dagbesteding, onderwijs en opvangfuncties van kinderen. Het geheel ligt op een perceel van ca. 2.077 m². Het object bestaat uit twee bouwlagen met lift en heeft een bruto vloeroppervlak van ca. 1.510 m². Er bevinden zich diverse kantoren, spreekkamers, klaslokalen, activiteitenlokalen en (aangepast) sanitair in het gebouw. Op eigen terrein bevinden zich ca.14 parkeerplaatsen, een fietsenstalling alsmede een buitenspeelplaats. Het bouwjaar is 2004.

Kadastrale gegevens

Duitslandlaan 1A, 1966XA Heemskerk
Gem. Heemskerk, Sectie C, nr. 2383
Perceel 2.077 m²

Metrage
Totaal VVO ca. 1.306 m²
Totaal BVO (incl. gebouwgebonden buitenruimtes) ca. 1.510 m²
Genoemde metrages zijn op basis van het NEN 2580 meetrapport d.d. 12 mei 2020.

Bestemming

Voor informatie omtrent de bestemming verwijzen wij u graag naar Ruimtelijkeplannen.nl

Bereikbaarheid

Het gebouw ligt op ca.10 minuten loopafstand van het station Heemskerk en is zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Energielabel

Het complex beschikt over energielabel A.

Verkoop per inschrijving

Het complex wordt verkocht middels een inschrijvingsprocedure waarbij er geen vraagprijs gehanteerd zal worden. Voor meer informatie over het verkoopproces kunt u onze verkoopvoorwaarden opvragen.

Bezichtigingen

Op afspraak.

Levering

Het object zal bij verkoop leeg en ontruimd aan koper worden opgeleverd.

Overdracht

De notariële overdracht zal plaatsvinden bij BarentsKrans Notarissen te ’s-Gravenhage.

Informatieverstrekking

Verkoper, noch haar werknemers zullen geen enkele informatie verstrekken over het object en de verkoop daarvan. Daarnaast verzoeken wij u vriendelijk doch dringend nimmer de locatie zelf te bezoeken. Indien u vragen heeft over de projectinformatie, dataroom en/of verkoopproces staan wij u uiteraard graag te woord.

Voor meer informatie verwijzen wij u allereerst naar de projectinformatie. De verkopende makelaar staat u uiteraard graag te woord.

De genoemde informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze informatie mag op geen enkele wijze door middel van (foto)kopie, druk of welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Amgea Vastgoed Adviseurs B.V. worden verveelvoudigd.