Algemeen
Te Koop, beleggingsobject, zijnde het gezondheidscentrum ‘’De Ronde Venen’’, gelegen aan de Hoofdweg 1 te Mijdrecht.

Het gezondheidscentrum is in eigendom bij Stichting Careyn en Stichting Sint Antonius Ziekenhuizen. Het gezondheidscentrum is grotendeels verhuurd aan huurders in de maatschappelijke / gezondheidssector met een bruto huurinkomst van € 167.000 per jaar.

Voor de verhuur is er per direct een metrage van circa 371 m2 beschikbaar. De parkeerplaatsen zijn in de huidige huurovereenkomsten niet benoemd.

De verkoop vindt plaats via een gestructureerd proces conform de beleidsregels van het College Sanering Zorginstellingen.

Verkochte
Het gezondheidscentrum is in opdracht van de huidige eigenaren gebouwd en in 2005 aan hen opgeleverd.
Het object betreft de appartementsrechten rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimten en algemene ruimten op de begane grond en 46 parkeerplaatsen in de parkeergarage, alsmede op het 3.578/7.662e onverdeelde aandeel in de gemeenschap, bestaande uit een appartementencomplex met ondergrondse
parkeergarage en gezondheidscentrum op de begane grond, plaatselijk bekend als Hoofdweg 1 te Mijdrecht, ten tijde van de splitsing kadastraal bekend als Mijdrecht C
4284.

Het gebouw bestaat momenteel uit diverse verhuurde ruimten, waaronder:
• Gezamenlijke entree;
• Diverse receptiebalies en wachtfuncties;
• (Gedeeld) sanitair;
• Technische ruimten;
• Grote overdekte parkeergarage.

Omgeving
Mijdrecht ligt midden in het ‘Groene Hart’ van de Randstad. Amsterdam, Amstelveen en Schiphol zijn bereikbaar in 30 autominuten. De plaats telt ongeveer 17.000 inwoners en is onderdeel van de gemeente De Ronde Venen. Het ligt naast de Vinkeveense plassen, met natuurgebieden als Demmerik en Botshol.
Naast een keuze uit meerdere basisscholen heeft Mijdrecht een goed aangeschreven middelbare school, met een divers onderwijsaanbod. Internationaal onderwijs vindt u in Amstelveen, binnen 30 minuten bereikbaar via openbaar vervoer. Mijdrecht heeft een uitgebreid sportief verenigingsleven, waaronder voetbal, tennis en hockey. Er is ruim aanbod van supermarkten en andere winkels. Diverse restaurants bieden klanten uiteenlopende specialiteiten.

Adres
Hoofdweg 1 te Mijdrecht.

Energielabel
Het object beschikt over energielabel A.

Vraagprijs
€ 2.600.000,00 k.k.

Kadastrale gegevens
Locatie perceel Kadastrale gegevens

Hoofdweg 1 Mijdrecht
Mijdrecht, sectie C nummer 8816, app index A21 t/m A24

Huurgegevens
Het verkochte is (gedeeltelijk) verhuurd met een jaarhuur van circa € 167.000,00 op jaarbasis. Voor huurgegevens zie de dataroom.

Verkoopinformatie
Tot de verkoopinformatie behoren onder meer:
• Dataroom op aanvraag beschikbaar. Deze kan worden opgevraagd via info@amgea.nl onder vermelding van ‘’Dataroom H1M’’. Deze zal worden verzonden middels een WeTransfer-bestand.

In de dataroom zijn de navolgende documenten opgenomen:
1. Projectinformatie;
2. Eigendoms- en splitsingsakten;
3. Kadastrale gegevens;
4. NEN2580 meetcertificaat;
5. Plattegronden;
6. Bestemmingsplan informatie;
7. WOZ OZB;
8. Fotomateriaal;
9. Energielabel;
10. Concept koopovereenkomst;
11. Huurovereenkomsten en huurlijst;
12. Installaties;

Projectnotaris
CMS Notarissen te Amsterdam.

Informatieverstrekking
Verkoper, noch haar werknemers zullen geen enkele informatie verstrekken over het object en de verkoop daarvan. Daarnaast verzoeken wij u vriendelijk doch dringend nimmer de locatie zelf te betreden.
Indien u vragen heeft over de propositie, dataroom en/of verkoopproces staan wij u uiteraard graag te woord. Rest ons te benadrukken dat de onderhavige propositie discreet behandeld dient te worden en deze informatie uitsluitend en exclusief bedoeld is voor de geadresseerde.

De genoemde informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Alle gegevens uit deze objectinformatie of anderszins verstrekte informatie is uitsluitend bestemd voor de ontvanger en dient strikt vertrouwelijk te worden behandeld. Deze informatie mag op geen enke wijze door middel van (foto)kopie, druk of welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Amgea Vastgoed Adviseurs B.V. worden verveelvoudigd.