Algemeen

Te Koop, een voormalig zorg-en praktijkgebouw, gelegen aan de Koningin Wilhelminastraat 1 te Piershil. Het dorp is centraal gelegen tussen de plaatsen Goudswaard, Nieuw-Beijerland en Zuid-Beijerland.

Energielabel

Het complex beschikt over energielabel G.

Kadastrale gegevens

Locatie perceel
Koningin Wilhelminastraat 1, 3265 BH Piershil

Kadaster
Piershil, Sectie C nr. 102

Grootte
938m²

Ligging/bereikbaarheid
De Koningin Wilhelminastraat 1 te Piershil is gelegen op de hoek Prins Bernhardstraat-Koningin Wilhelminastraat in de kern Piershil, deel uitmakende van de gemeente Hoeksche Waard.

Tegenover het object zijn woningen gelegen. Aan de achterzijde zijn zorgwoningen gelegen en aan de oostzijde is een schoolgebouw aanwezig. De kern Piershil telt ongeveer 1650 inwoners.

Vraagprijs
€ 279.500,00

Oppervlakte
205 m² BVO
189 m² VVO

Parkeren
Op de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Bestemming
Maatschappelijk
planstatus: vastgesteld 2019-11-07
identificatie: NL.IMRO.1963.BPKernenKDK2018-VG02
type plan: bestemmingsplan
naam overheid: Gemeente Hoeksche Waard

Opleveringsniveau

‘’as is where is’’.

Informatieverstrekking

Verkoper, noch haar werknemers zullen geen enkele informatie verstrekken over het object en de verkoop daarvan. Daarnaast verzoeken wij u vriendelijk doch dringend nimmer de locatie zelf te betreden.

Indien u vragen heeft over de propositie, dataroom en/of verkoopproces staan wij u uiteraard graag te woord. Rest ons te benadrukken dat de onderhavige propositie discreet behandeld dient te worden en deze informatie uitsluitend en exclusief bedoeld is voor de geadresseerde.

De genoemde informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.